Home » България » Във ВВВУ „Г. Бенковски“ Д. Митрополия Президентът Румен Радев не е уважаван, почитан и ценен.

Във ВВВУ „Г. Бенковски“ Д. Митрополия Президентът Румен Радев не е уважаван, почитан и ценен.

Сподели новината

Във Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ Долна Митрополия Президентът Румен Радев не е уважан, почитан и ценен, а точно обратното неуважаван и незачитан.
Ето защо мисля така и защо това е моето виждане и мнение.


Първоначално в медиите бе обявено, че държавният глава Румен Радев ще посети Висшето военновъздушно училище.
След това семинарът бе отложен.
Поради продължаващите противоепидемиологични ограничения за провеждане на събития от научен характер, обявени в заповед на Министъра на здравеопазването ВВВУ „Георги Бенковски“ отлага провеждането на семинар, представянето на книга и изложба посветена на 60-тата годишнина от първия полет на човек в Космоса, обявен за 12 април 2021 г.


Това обявиха от учебното заведение в петък, 9 април.
След това за 12 април в медиите бе обявено като информация.
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще посети днес 12 април Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия.


Заедно с началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов той ще поздрави командно-преподавателския състав и курсантите по повод Международния ден на авиацията и космонавтиката.
В крайна сметка на празника е присъствал Началника на отбраната Емил Ефтимов.
Той поздрави ВВВУ „Г. Бенковски и ВВУБ по случай Международния ден на авиацията и космонавтиката.


Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов поздрави личния състав на Висшето военновъздушно училище (ВВВУ) „Г. Бенковски“ и на Военновъздушната учебна база в Долна Митрополия по случай Международния ден на авиацията и космонавтиката днес, 12 април.
За отбелязване на 60-ата годишнина от първия полет на човек в Космоса адмирал Ефтимов награди отличили се курсанти с книгата на изобретателя, инженера и авиатора Асен Йорданов „Вашите криле“.


В рамките на своето посещение във ВВВУ „Георги Бенковски“ началникът на отбраната разгледа битовия корпус, изцяло ремонтиран през последната година. Той проведе среща с командването на Военновъздушната учебна база в Долна Митрополия по въпросите на учебната авиация.


Ако държавният глава Румен Радев бе уважаван, почитан и ценен, ако ръководството на Висшето военновъздушно училище държеше на празника да присъства държавният глава, то трябваше да не отлага визитата на държавният глава, а да бъдат проведени всички позволени мероприятия на които е присъствал Началника на отбраната Емил Ефтимов.


Ако имаха желание от учебното заведение можеше да присъства държавният глава Румен Радев.
Това показва неуважение към държавният глава, показва, че Президентът на страната ни не е ценен.

Автор: Петя Трендафилова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената