in ,

В парламента се готвят да изслушат Ахмед Доган и Бойко Рашков в комисията „Росенец“

5e79f38a5 dogan ge2

На финала на 46 -ото Народно събрание депутатите се подготвят да изслушат почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Той беше поканен в съответната парламентарна комисия, която има за цел да установи дали е имало незаконни действия или бездействия на територията на лесопарк „Росенец“ край Бургас.

„Важно е да се обадите на г-н Доган, за да ни кажете каква е връзката му с тази база, тъй като той не е обикновен пенсионер. Той е видна политическа фигура по Закона за мерките за изпиране на пари. Той използва имот на стойност десетки милиони на левове като Този имот принадлежи на две компании – едната с офшорни собственици, а другата с имуществото на фиктивни представители на бизнеса “, каза на предишното заседание председателят на комисията Калоян Янков от„ Демократична България “.

Предложението на депутата от „Демократична България“ Димитър Найденов за изслушване на временно изпълняващия длъжността министър на вътрешните работи Бойко Рашков във връзка с нередности при охраната на протеста на „Росенец“ преди година беше одобрено с осем гласа „за“.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

e652930ba kandidat presidenti

Президентски мераци: Кой се е запътил към креслото на „Дондуков“ 2?

eto ia dashteriata na boiko rashkov unikalno foto v galeriiata 1

Бойко Рашков: Гешев го пазят от три места, от какво се страхува?