in

Ген. Валери Григоров: ГЕРБ ще останат трети на изборите

“ГЕРБ няма да са първа политическа сила. Първи според мен ще са “Има такъв народ”, на второ място ще бъдат БСП”.

Това заяви в предаването “Делници” на телевизия “Евроком” членът на партия “Ние, гражданите” генерал-майор Валери Григоров.

Григоров обясни, че това ще се случи, защото на предстоящия вот вероятно няма да има купуване на гласове. Той обясни, че вярва на вътрешния министър Бойко Рашков. Заяви, че според него е добър юрист, но въпреки това очаква още повече инициативност от него.

Добри оценки постави Григоров и на министрите на икономиките и финансите, като и от тях обаче поиска повече действия. “Не ме удовлетворява фактът, че се констатира липсата на 10 милиарда. Би ме удовлетворило, ако на шефа на НАП бъде потърсена съдебна отговорност.

“Добра новина е пенсионирането на проф. Михаил Константинов”, каза Григоров.

“Борисов усеща, че се разрушават лостовете му за манипулиране на изборите”, допълни Григоров. Той обясни, че има подправяне на резултатите и на национално ниво. Всичко това можело да се случи с поставянето на конкурентно начало.

What do you think?

26 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

b213d4be00d543278e84bd699bb6a69a - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Соня Момчилова: Изумена съм от опусите на ГЕРБ!

Соня Момчилова: Изумена съм от опусите на ГЕРБ!

geshev borisov 9c2b10cde7a2f2e92db4d49c9fd7a914 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мафията започва контранастъпление

Мафията започва контранастъпление