Home » България » Ген. Шивиков: Хората не искаха Мая Манолова на площада, а тя се вживява в ролята на Райна Княгиня

Ген. Шивиков: Хората не искаха Мая Манолова на площада, а тя се вживява в ролята на Райна Княгиня

Сподели новината

„Хората не искаха Мая Манолова на площада, а тя се вживява в ролята на Райна Княгиня“. Това сподели в предаването „Офанзива“ по NOVA NEWS ген. Димитър Шивиков.

По думите му от „Има такъв народ“ на площада е бил само Станислав Балабанов, но като репортер.

„Ехото на протеста се чу в парламента, защото 1,2 млн. души гласуваха за партии, които бяха на протеста. „Изправи се! Мутри вън!“ всячески се опитат да изземат това, че БСП са участвали на протеста“, заяви той.

Според него само една цел е била постигната от протеста – Борисов да се обърне с лице към проблемите на хората и да подходи човешки.

„Преди това имаше арогантно и високомерно поведение към обикновените хора. Сега обаче все още загърбват проблемите на хората и живеят в собствен свят“, коментира ген. Шивиков.

„В българския парламент се намърдаха хора, които един или два пъти са проявявали активност“, каза още той.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената