Home » България » Георги Киряков: Слави побърза да покаже, че поема сам цялата отговорност

Георги Киряков: Слави побърза да покаже, че поема сам цялата отговорност

“Възможни са трети парламентарни избори за тази година на 31 октомври”, заяви политологът Георги Киряков, който беше гост в предаването “Делници” по Евроком.

Политологът допълни още, че вероятно причината Трифонов да предложи толкова бързо свой кабинет била свързана с това, че бившият шоумен искал да демонстрира, че поема сам цялата отговорност.

Политологът се изказа и срещу предложения от Слави Трифонов кабинет. Той обясни, че бившият шоумен е бил прекалено авторитарен по начина, по който е направил предложенията си.

Киряков беше категоричен, че не Бойко Рашков привиква Борисов на разпит, а Главна дирекция “Национална полиция” вика бившия премиер. Гостът стигна още по-далеч като обясни, че би било недемократично, ако Борисов не бъде разпитан.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената