in

Георги Киряков: Слави побърза да покаже, че поема сам цялата отговорност

“Възможни са трети парламентарни избори за тази година на 31 октомври”, заяви политологът Георги Киряков, който беше гост в предаването “Делници” по Евроком.

Политологът допълни още, че вероятно причината Трифонов да предложи толкова бързо свой кабинет била свързана с това, че бившият шоумен искал да демонстрира, че поема сам цялата отговорност.

Политологът се изказа и срещу предложения от Слави Трифонов кабинет. Той обясни, че бившият шоумен е бил прекалено авторитарен по начина, по който е направил предложенията си.

Киряков беше категоричен, че не Бойко Рашков привиква Борисов на разпит, а Главна дирекция “Национална полиция” вика бившия премиер. Гостът стигна още по-далеч като обясни, че би било недемократично, ако Борисов не бъде разпитан.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

велева - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Валерия Велева: Нов служебен кабинет ще донесе негативи и на президента

Валерия Велева: Нов служебен кабинет ще донесе негативи и на президента

4ccc8197c andrei raichev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Андрей Райчев: Всички партии си играят с огъня. Вървим към президентска република

Андрей Райчев: Всички партии си играят с огъня. Вървим към президентска република