Home » България » Георги Лозанов: В момента хибридната война е в много тежка фаза
d0b3d0b5d0bed180d0b3d0b8 d0bbd0bed0b7d0b0d0bdd0bed0b2 d0b2 d0bcd0bed0bcd0b5d0bdd182d0b0 d185d0b8d0b1d180d0b8d0b4d0bdd0b0d182d0b0 d0b2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Георги Лозанов: В момента хибридната война е в много тежка фаза

Георги Лозанов: В момента хибридната война е в много тежка фаза

Предполагах, че България ще се изкачи с 21 места в класацията по свобода на словото на “Репортери без граници”, защото един от критериите, който в крайна сметка е изречен през много други показатели, е до каква степен медиите предлагат медиен комфорт на управляващите. Това отбеляза в интервю за предаването “Политически некоректно” на програма “Хоризонт” медийният експерт Георги Лозанов:

“С падането на предишните управляващи медиите и до сега не успяха да влязат с победителите. Тук не може да се разбере много добре кои са победителите. Това е една голяма каша и от тази гледна точка не се усещат политически зависимости в момента или поне съвсем по-малко се усещат политически зависимости, отколкото през годините. Медиите и да искат да бъдат с победителите, не могат да ги разпознаят и затова сме в едно междуцарствие, което е в полза на свободата на словото във всички случаи”.

“В момента хибридната война е в много тежка фаза”, подчерта медийният експерт:

“Петата колона на Кремъл, силно окуражена от атаката на Русия към Украйна, започва да има все по-мощно присъствие и да завзема територии, да формира обществено мнение, което става през медиите. Нека да не забравяме, че хибридната война е износ на корупция и пропаганда”.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-08

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Проф. Атанас Семов: Много тежко си разбутахме ценностите

„Народ без памет е население”. Това каза пред NOVA NEWS синът на писателя и народопсихолог ...