Home » България » Георги Любенов представи Андреа Банда Банда като новата водеща в БНТ

Георги Любенов представи Андреа Банда Банда като новата водеща в БНТ

Сподели новината

Георги Любенов посрещна новата водеща на „Вечерното шоу“

„С голяма лекота да правиш това предаване“, разчувства се водещият за последно на „Вечерното шоу“ Жоро Любенов.

На мястото на обичания водещ ще седне Андреа Банда Банда, която, въпреки че работи основно като инфлуенсър, има и телевизионен опит. Навремето тя беше сред панелистите в „На кафе“ при Гала по NOVA.

Реклама

Андреа обеща на Любенов да се грижи добре за предаването и да се опита да открие своя почерк. Според чаровницата най-силната й черта е чувството й за хумор и способността да превръща сериозни ситуации в забавни.

От другата седмица популярният журналист ще е на екрана само в събота и неделя с предаването си „Денят започва с Георги Любенов“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар