Home » България » ГОРЕЩО! Първа целувка в „Ергенът“, вижте кой се мляска с Алек

ГОРЕЩО! Първа целувка в „Ергенът“, вижте кой се мляска с Алек

Сподели новината

Емоционален първи епизод на третия сезон на „Ергенът“!

20-годишната Валерия успя да се целуне с Алек още в началото и дръпна пред останалите претендентки. Брюнетката опита да се намляска с Ергенът при влизането си, като му предложи да ядат заедно спагети. Но не й се получи. При втория опит Валерия сколаса и вплете устни с Алек. Той пък се разчувства от личната й история и искрите бързо пламнаха.

Алек аха да изгони една от участничките, но се оказа, че в предаването са влезли само половината – 13 от общо 26, и изтича да посрещне останалите. Така че развръзката предстои утре вечер.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар