Home » България » Гроздан Караджов: Гражданите не печелят от скандалите в сглобката

Гроздан Караджов: Гражданите не печелят от скандалите в сглобката

Сподели новината

От всички тези скандали, които се въртят около управляващите, най-потърпевши са гражданите и техните интереси. Ако трябва да си зададем въпросът кой печели – печели задкулисието, защото задкулисието си лови риба в мътните води на сегашното управление и е доволно. Гражданите чакат реформи и справедливост. Това заяви Гроздан Караджов от ИТН в „Панорама“ по БНТ.

„Меморандумът е най-грозната подялба на постове в държавата“, предупреди политикът.

„Парламентите, когато избират някой орган, правят конкурс, като обявяват възможност и граждански организации да предложат имена, които са уважавани. Записано е, че плаващи мнозинства няма да се зачитат и накрая ще имат ВЕТО. Т.е., никой от нас не може да предложи никой“, допълни Гроздан Караджов.

Караджов коментира и помощта, която България изпраща на Украйна.

„Жертвата е Украйна, агресора е Русия. Когато има жертва наше солидарно задължение е да помогнем на жертвата. Колкото повече помогнем на Украйна, толкова по-бързо ще свърши войната“, обясни Гроздан Караджов.

Караджов подчерта, че на българския народ му трябва правителство, „каквото в момента няма“. По думите му, няма сектор, в който да е направена съществена реформа.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар