Home » България » Гълъб Донев: Актуализация на пенсиите до края на годината е възможна

Гълъб Донев: Актуализация на пенсиите до края на годината е възможна

”Актуализация на пенсиите до края на годината е възможна при действащ парламент и при редовно правителство, за да се вземе политическо решение по какъв начин може да се направи актуализация в бюджета на държавното обществено осигуряване и централния бюджет, за да може очакванията на хората да бъдат постигнати”. Това заяви в студиото на Нова министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев.

По думите му в момента служебното правителство подготвя предложения, за да покаже какви са вариантите, по които би могла да се направи справедлива актуализация в бюджета на държавното обществено осигуряване в частта за пенсиите.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената