Home » България » Даниел Лорер: Министър Стоянов реагира, когато поискахме от него да реагира. Това е страшното

Даниел Лорер: Министър Стоянов реагира, когато поискахме от него да реагира. Това е страшното

Сподели новината

Задачата на всеки един управленец е да е на терен веднага. Министърът е длъжен да задава политиката и начинът, по който тя се осъществява. А той реагира, когато поискахме от него да реагира. Това е страшното. Това коментира в ефира на БНТ Даниел Лорер (ПП-ДБ), заместник–председател на парламентарната „Комисия по външна политика“ за исканата оставка на вътрешния министър Калин Стоянов. Министър Стоянов очевидно не е министър на „Продължаваме промяната“, допълни Лорер. Ние се противопоставяме срещу полицейския произвол срещу хора, които не представляват опасност, каза още той, цитиран от novini.bg.

Най-страшното по време на местните избори не беше ролята на МВР, а ролята на ДАНС, които казаха, че машините не стават, посочи той.

Това правителство беше родено в родилни мъки с огромен компромис. Много от министрите не са наши партийни членове. Премиерът Николай Денков зададе правилният тон тук – да на реда, не на произвола, каза още Лорер.

Бих определил управлението като динамично равновесие, допълни той.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар