in

Да изпозлваш снимка на загинали астронавти – поредното доказателство за моралното падение на Борисов

Днес снимка на починалите астронавти на борда на ”Колумбия” при катастрофа на 1 февруари 2003 г., беше използвана за евтин ПР на експремиера Бойко Борисов. За пореден път той доказа липса на морал и всякакви ценности. ”Колумбия” се разпада при пoвтoрнoтo cи нaвлизaнe в aтмocфeрaтa. Това е нейната 28-мa миcия. Вcички членове от екипажа, които са общо ceдeм, зaгивaт.

По време на брифинг на ГЕРБ – Бойко Борисов развя колаж с лицата Атанас Атанасов, Мая Манолов, Христо Иванов, Николай Хаджигенов, Тошко Йорданов, Ивайло Мирчев и Цветан Цветанов върху телата на отишлите си от този свят – екипът на “Колумбия”.

На друг брифинг Вождът твърдеше, че има редовни срещи в американското посолство. Въпросът сега е, така близкото му посолство какво мнение ще изрази относно меко казано отвратителния колаж, на който върху загинали хора са поставени лицата на живи.

П.С. На чувство на срам не можеш да се научиш, то е вродено.

По този повод Константин Вълков пише във Фейсбук:

“Всъщност след трагедията с Challenger през 1986 година и речта на Рейгън същия ден, на която едва ли има здравомислещ човек, който да не плаче, а след това да продължи да мечтае, другата трагедия със совалка е през 2013 (Columbia). И двете фотографии, на двата екипажа, тъкмо преди полетите, са знакови фотографии. И те не се ползват за нищо друго, освен да помечтаеш и да поплачеш. И после пак да помечтаеш. В този ред.


Не се ползват нито за колажи, нито за смях в залата. Просто не се ползват. Точка по въпроса”.

Ивайло Мирчев – едно от лицата, поставено върху колажa, също изказа мнение във Facebook:

“Христо Иванов – враг номер едно на тутраканската селищна система! Не знам дали вече сте разбрали, но за всичко, което ГЕРБ и лично Борисов не са успели да направят през последното десетилетие, е виновен кой? Христо Иванов, разбира се. Днес в поредното брифинг-бълнуване на Борисов стана ясно, че заради Христо Иванов сме били пак на избори и това е причината да няма пари за лекари, учители, медицински работници. Последваха бълнувания за наши схеми с ДПС, за държавен тормоз и рекет върху ГЕРБ, както и театрални етюди с обръщения към един или друг лидер…


А всъщност нещата са толкова жалки, че в желанието си да уязви опонентите си Борисов се застреля в крака, размахвайки подигравателен колаж с подменени лица, направен от снимката на трагично загиналите през 2003 г. астронавти от совалката “Колумбия”. Дипломация, благородство и държавнически усет ведно…”

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0f69d35f6 cveta 3 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Цвета Караянчева е аут, вече няма да е депутат!

Цвета Караянчева е аут, вече няма да е депутат!

c9886fb3c kiril petkov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков: Говорихме с Николай Василев, но имаме различни виждания. За нас, първо, трябва да се спрат кражбите

Кирил Петков: Говорихме с Николай Василев, но имаме различни виждания. За нас, първо, трябва да се спрат кражбите