Home » България » ДА СИ СПОМНИМ ЗА БРАТСТВОТО НА ПОЧТЕНИТЕ ХОРА
юмрук - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ДА СИ СПОМНИМ ЗА БРАТСТВОТО НА ПОЧТЕНИТЕ ХОРА

ДА СИ СПОМНИМ ЗА БРАТСТВОТО НА ПОЧТЕНИТЕ ХОРА

Наглостта на някои напъващи се за властта втрещява нормалните хора. То вярно в България всяко чудо за три дни, но пък не всички сме с Алцхаймер и доста добре помним събитията от миналата година.

И да напомня на отровните изправени мутри и по-специално сламената председателка на Капонската партия: Преди по-малко от година протестите започнаха ЗА ЗАЩИТА НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ. Хората се събраха спонтанно, а той излезе с вдигнат срещу мафията юмрук и заяви: “Мутри вън!”. Хората излязоха заради Президента, а не заради ЛГБТ човекът на годината, заради Мара Капонката, заради Хаджимравин или МаЯма. И продължаваха да излизат всеки ден ВЪПРЕКИ тях. Заради Президента, заради това, че на всички им писна от мутри в управлението!

Тогава Президентът Радев заяви, че на улицата се е създало братство на почтените хора. И това беше така. Това бяха тези, които протестираха въпреки, че някои се опитаха да яхнат протестите и да разединят хората, да убият народното недоволство с евроджендърски отклонения. Аз помня как Бабикян ми заяви да не им се меся, аз помня как вместо срещу Министерски съвет, пееха песни и танци на народите, аз помня как не допускаха други освен тях да говорят на осигурените незнайно как техника и уредби.

Тогава братството на почтените хора видя какво се случва. Видя как първо тримката заявиха, че протестът е граждански и няма да допускат партии, след това казаха, че само с партии могат да променят нещо, а накрая издигаха Мара Капонката, минала през сто партии и патерица на Онуй и Куневица, продала България с “йес, йес, йес”, като новите лица на промяната.

Вместо младите хора от почтените да бъдат поканени в листите, отровните набутаха вътре ЛГБТ активисти, стари и мръсни партийни муцуни, компрометирани олигарси и техните отрочета и откровено мазни лакеи на статуквото. Вместо лицата от протестите, по билбордове и плакати гледаме физиономията на Капонката и Хаджимравин.

И като връх на наглостта си присвоиха призива на Президента генерал Румен Радев. Той призова народа да изгони мутрите, а проектите на същите тези мутри заявиха, че призивът е техен. И не си мислете, че хората не виждат и са слепи за политическите ви игрички.

И идва време, когато точно това братство на почтените хора, на истинските българи, на тези, които не влизат в договорки за бъдещето на България и на децата си, ще ви помете всичките!

МУТРИ ВЪН! Изправят се само тези, които са на колене!

Автор: Елена Гунчева

2021-03-22
x

Check Also

То той може да направи и държавата ДЪРЖАВА!

На господата ИДИОТИ, които качват подобни постове, като си мислят, че по този начин дискредитират ...