Home » България » „Дебелакът“ Стратимир с ПРОВАЛ в „Игри на волята“, Момчил загуби половината си грошове

„Дебелакът“ Стратимир с ПРОВАЛ в „Игри на волята“, Момчил загуби половината си грошове

Сподели новината

Тежка загуба на арената в „Игри на волята“ понесе Стратимир!

Звездата от сезон 3 на риалити шоуто загуби тази вечер кастинг битката срещу Борис от Бургас. Освен че няма да участва в „Ол старс“ изданието, Стратимир нанесе и тежка щета на Момчил, който беше заложил за негова победа. Момчил се раздели с половината от грошовете си и от 340 вече има само 170 гроша.

Стратимир се представи много слабо, като на моменти имаше гадене, световъртеж и ниско кръвно. „Плуването много ме измори“, призна звездният участник, който преди началото на битката обяви, че е „дебелак, който няма право да губи форма“.

„Такъв е животът, не можеш винаги да печелиш“, заключи философски Стратимир.

С победата си Бори получи право да участва в следващия шести сезон на „Игри на волята“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар