in ,

Десислава Атанасова: Тежки месеци предстоят за българските граждани, няма никакъв годеж

Днес продължаваме с гласуването на параграфа, който предоставя рамката за бюджета. Иначе вчера беше внесена актуализация, за която не беше ясно дали има мнозинство. Някой трябва да поеме отговорност. Това заяви в ефира на bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

“Вчера финансовият министър не знаеше какво ще се случи отсега нататък, не знаеше какви ще бъдат приходите в бюджета. За да се внесе актуализация, всеки кабинет, било то официален, трябва да е готов за всяка опция.

За първи път финансовият министър е изправен пред парламентарна демокрация, в която няма нищо лошо. Румен Радев отговаря за всичко, защото той е архитектът на това правителство ”, добави Атанасова.

В продължение на 1,5 г. давахме 50 лева на българските пенсионери, за което ни обвиняваха, че е купуване на гласове. Следващите месеци ще бъдат много тежки за българските граждани, каза още тя и увери, че “няма никакви разговори за коалиции, брак или годеж”.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

thumb 768x0 Х.А - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Харалан Александров: Свидетели сме на групов секс в този парламент, нормално е да има сватба

Харалан Александров: Свидетели сме на групов секс в този парламент, нормално е да има сватба

7dabc25303a4b4205f57f9d624f396df 700 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков: 4 общини искат да докажат, че не са корумпирани

Кирил Петков: 4 общини искат да докажат, че не са корумпирани