in ,

Диана Дамянова: ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите!

47162912 303

ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите!

   Икономическите момчета позатвориха кранчетата , или поне сериозна част от тях.
   Икономическите момчета направиха това, което никой не е очаквал от служебно правителство. Предложиха и обосноваха икономически възможността на бюджета да повиши пенсиите.


   Вчера Кирил Петков каза, че съществува червена линия в неговите разбирания. И това е когато 42% от пенсионерите живеят под прага на бедността. И че, след като тяхното правителство е осигурило пари, то следва част от тях да се дадат, за да спре мизерното съществуване на възрастните хора.
   И на това ГЕРБ казва -не! 
   Нещо повече. Онова лице, което още е свободен лидер на ГЕРБ, наместо да бъде несвободен индивид в затвора, та това лице каза, че те си актуализират бюджета за да ....ГО ОТКРАДНАТ!


   Логично е в гербеските глави да съществува единствено представата, че щом има пари, то те следва да бъдат незабавно откраднати. Това е философията на герб и така е било вече 12 години.
   Но явно герберските умове са още по-перверзни. Защото наричат кражба , увеличаването на пенсиите.
   Защото, да! Всеки лев , който не отива в джобовете на пеевски и в чекмеджетата на борисов и в обръчите от техни фирми, е някакси, как да кажа, според техните уродливи представи КРАЖБА.


   И защото, след като благодарение мъдростта на политическите сили в парламента, герб съвсем не бяха изчегъртани, сега те отново гледат на държавните пари, като на нещо което им се полага да откраднат

Диана Дамянова,фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

unnamed

Маските за децата безспорно влияят зле върху тяхното физическо и психическо развитие

кирил петков асен василев

Соня Г.: Не искам да гласувам вече за по-малкото зло!