in

Димитър Бербатов към столични клубове: Живеете в модерно робство

”Живеем в модерно робство” и е нужда промяна, за да тръгне футболът ни нагоре. Това заяви голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов в София.

Сред по-познатите лица във ВИП ложата на сектор “А” на “Българска армия” бяха изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков, бившият футболист на “Левски” Станислав Ангелов, мениджърът Николай Жейнов и спортният директор на “Септември” София Кристиян Добрев.

Към екипа на Бербатов вече се присъедини и неговият бивш съотборник в националния отбор и добър приятел Мартин Петров. На срещата, продължила близо 2 часа, Бербатов не пропусна да благодари и на хората, които не присъстваха. Той изрази мнение, че тези, които не са дошли вероятно са получили обаждане да не идват и да не подписват документи, защото “са свършени, ако го направят”.

Фрог Нюз

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

3b0abe3eb atanas temelkov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Уволняват председателя на Държавна агенция „Електронно управление”

Уволняват председателя на Държавна агенция „Електронно управление”

4d26ba40f levon - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Левон Хампарцумян: В момента има повече депозити, отколкото кредити

Левон Хампарцумян: В момента има повече депозити, отколкото кредити