Home » България » Димитър Манолов: Няма драма служебният кабинет да изтегли заем

Димитър Манолов: Няма драма служебният кабинет да изтегли заем

Сподели новината

„Добавката от 50 лева за пенсионерите няма как да се махне лесно, но начинът, по който се дава, е неправилен, трябва хората с ниските пенсии да получават повече, а по-високите – по-малка сума“.

Това каза в предаването „Денят на живо с Наделина Анева“ по NOVA NEWS президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов.

Той добави, че се е твърдяло, че средствата за добавките за пенсионерите са разчетени до края на годината, а сега се казва, че са осигурени поне докато управлява служебното правителство.

Манолов информира, че се е стъстояла среща с вицепремиера Атанас Пеканов и са проведени разговори за Плана за устойчивост и възстановяване.

Според президента на КТ „Подкрепа“ служебният кабинет може да направи така, че средствата за подпомагане да отиват директно до работника, а не да преминават през икономическия субект, но дали ще стане това е под въпрос.

Той подчерта, че това правителство е назначено от президента, за да организира изборите, както пише в Конституцията.

За него няма драма служебният кабинет да изтегли заем, ако не достигат средства, защото дългът е нормален, стига да се държи в нормални граници.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената