Home » България » Димитър Стоянов: Целувайте му ръцете, но всички ще връщаме раздаденото от джипа

Димитър Стоянов: Целувайте му ръцете, но всички ще връщаме раздаденото от джипа

„И днес не се размина. И пак лъжи. ”По време на Служебното правителство (на Герджиков) … над 100 млн. не влязоха” Наистина?“.

Това написа в профила си във Фейсбук президентският секретар Димитър Стоянов.

„Служебното правителтво от 2017 г. остави над 1 млрд. излишък в бюджета (1.3 млрд.). Да попита Ананиев, той беше финансов министър, а ако Ананиев не си спомня, ще му кача отчета. В бюджета тогава бяха вкарани допълнително над 300 млн. от несъбрани такси за концесии.

BTW, Борисов ще ни завещае дефицит за първото тримесечие от 0,5%. Нещо нечувано от много години. И всичко това заради харчовете от джипката. Целувайте му ръцете, но после всички ще плащаме взетите заеми“, допълва Стоянов.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената