Home » България » Дънди след отпадането от „Денсинг Старс“: Скъсах си задника от работа!

Дънди след отпадането от „Денсинг Старс“: Скъсах си задника от работа!

Сподели новината

„Денсинг Старс е феноменално предаване“, заяви секунди след като разбра, че напуска шоуто Дънди. И добави, че всички участници, а и той самият си скъсват задника от работа, за да се представят подобаващо.

Отпадането на Даниел Пеев-Дънди и Елена Мерджанова не беше неочаквано, тъй като не само зрителите, но и журито ги прати на последната позиция – с едва 24 точки. Те имаха нелеката задача да представят пасо добле на Бохемската рапсодия на великите „Куин“

Реклама

В края останаха именно Дънди и Елена и Виктор и Михаела, но се оказа, че зрителите са гласували като журито и Даниел Пеев си тръгва.

Интересното е, че в днешното шоу две двойки бяха оценени на масимум от журито. Пълен актив от 40 точки получиха Валери и Дорина, както и Папи Ханс и Ани.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар