Home » България » Д-р Мирослав Ненков: Няма нищо лошо в новите избори

Д-р Мирослав Ненков: Няма нищо лошо в новите избори

„Болката променя без изключение… Преживяхме ужасна година, скъпа цена се плати от всички“.

Това каза пред БНР д-р Мирослав Ненков, специалист по анестезиология и интензивно лечение във ВМА, бивш служебен министър на здравеопазването.

В интервю за предаването „12+3“ д-р Ненков коментира две актуални теми – ваксините и изборите.

„Фармацевтичният бизнес не е чист. И случаят с ваксината на „АстраЗенека“ също. Липсва доказателство за това, че тези, които са имали тромбози, ги е предизвикала само ваксината и нищо друго. Най-лошото е, че беше убита вярата на хората във ваксините“.

По думите му говоренето колко е страшно ходенето на избори след избори са празни приказки.

„Колкото по-често има избори, това ще доведе до влизане на хора в парламента, които ще знаят, че не им е позволено всичко. Няма нищо лошо в новите избори. Може би тогава ще се позволи на експертите да управляват кризата, а не на хора, които гонят други цели, не медицински“.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената