Home » България » Д-р Първанова: САЩ не избраха случайно 2 юни! Дадоха ни знак, че трябва да извоюваме свободата си

Д-р Първанова: САЩ не избраха случайно 2 юни! Дадоха ни знак, че трябва да извоюваме свободата си

Сподели новината

”Държавният департамент на САЩ не избра случайно 2 юни – ден, изпълнен с толкова историческо значение, за да ни каже имената, които санкционира”. Това заяви в предаването ”Пресечна точка” по ”Нова телевизия” д-р Антония Първанова, лекар и политик.

„Това е знак, че този път ние наистина трябва да отвоюваме свободата и държавността си. Ако някой падне в битката за държавността, то това тябва да е корупцията и тези, които я създават. В последните 2,5 години има такива сигнали от Държавния департамент на САЩ, които партийните централи интерпретираха доста свободно.

Ние оттук нататък влизаме в нов етап – нищо от старото не може да продължи да съществува. То е вредно за България. Затова ни се дава ясен сигнал, че можем да разчитаме на тях в тази борба“, каза тя.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената