Home » България » Екшън в „Един за друг“! Ивайло троши, Емо Чолаков го озаптява

Екшън в „Един за друг“! Ивайло троши, Емо Чолаков го озаптява

Сподели новината

Скандал избухна в „Един за друг“ с най-одумваната двойка в риалити формата!

В епицентъра на екшъна се оказа 30-годишният Ивайло. Броени секунди не му достигнаха да нареди пъзела с образа на 16-години по-възрастната му изгора Ивана и така двамата изгубиха залога си.

В изблик на нерви Ивайло се нахвърли с яростен шут върху кубчето и го разпарчетоса. След неочакваната реакция Емо Чолаков скочи с думите: „Озапти се“, а 46-годишната Ивана скастри младата си изгора и го накара да се извини.

Реклама

Дали от кумова срама или нещо друго, Ивайло опита да замаже положението, че не искал да го чупи, а замахнал в яда си и искал само да го бутне. „Не се прави така, извини се“, отсече сащисаната Ивана.

„Нищо, ще му дадем едно секундно лепило и сме сигурни, че бързичко ще се поправи“, шеговито коментираха ситуацията от продукцията. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар