in

Елена Гунчева: България е земята на българите

Обръщам се към всички, които не са българи, но са български граждани. Две Родини няма, избирайте коя е вашата. Всеки има право да обича Родината си, майчиният си език, вяра и традиции…НО: Не забравяйте, че ЖИВЕЕТЕ НА ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ! Тази земя, която преди повече от тринадесет века сме я извоювали с кръв и сме я пазили, давали сме живота си за нея, тя ни е била надеждата и бъдещето, майката и семейството!

Ние – българите, знаем как да се борим за земята си и за България! Защото България има само там, където има българи! Ние знаем как да се справяме с тези, които ни заплашват и с предателите, които работят срещу нашите интереси. И не прощаваме и на националните предатели!

Последните три десетилетия поради криворазбрана толерантност и някакви евроджендърски ценности, допуснахме небългари да определят бъдещето ни и да водят българската политика. Допуснахме Доган и ДПС, които са антибългарски, да определят кой да ни управлява. Допуснахме в цели райони на България да не се говори български език. Допуснахме да има български граждани, които не знаят и не искат да знаят български език. Допуснахме други да определят бъдещето на българските деца в Родината им!

Соломон Паси, Стефан Софиянски, Ахмет Доган, Мустафа Карадайъ, Филип Димитров, Андрей Луканов, Петър Стоянов, Симеон Сакскобургготски, Александър Божков, Мартин Заимов, Лидия Шулева, Едвин Сугарев – не се лъжете по имената!

Това повече не може да продължава така! Не може Карадайъ да ми заявява, че ще пази турската си идентичност, след като е председател на българска партия, макар и с антибългарска дейност. На това му се казва държавна измяна. А посещението му при Ердоган показва, че на практика Турция също се меси във вътрешните ни работи.

И по този повод – ЗАЩО НЯМА ХВАНАТ НИТО ЕДИН ТУРСКИ ШПИОНИН В БЪЛГАРИЯ ОТ СЛУЖБИТЕ!? Или Мустафата го е забранила?

Време е да си припомним, че тук е НАШАТА Родина, на българите, че ние – българите, носим отговорност за бъдещето й! И да не допускаме повече други да го определят!

Да живее България!

Автор: Елена Гунчева

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

slavie57e08 730x340 1

О, времена! О, нрави!

47794918f42b4b979f4a27723694f6ba

БОЕЦ: Блокираме Съдебната палата и няма да пускаме Гешев вътре