Home » България » Ергенът изгони голямата шефка Кристина

Ергенът изгони голямата шефка Кристина

Сподели новината

Кристина стана момичето, което тази вечер остана без роза от Алек и трябваше да си тръгне от имението на „Ергенът“. Родената в София девойка работи като финансов директор в международна IT компания.

Магдалена беше първата, която получи цветето, което й гарантира продължаване напред в риалитито. Както и друг път, с всяка следваща роза напрежението растеше. Последни останаха Киара и Кристина. Личеше си, че и на двете е особено тежко. Когато Алек произнесе името на Киара и тя получи своята роза, тя преглътна тежко.

Реклама

„Благодаря за времето, което ми отдели“, обърна се на сбогуване Кристина към Алек. и му пожела да намери това, за което е дошъл.

„Желая ти късмет“, изпрати я той.

След избора му Кристина Добрева призна, че не е била готова да си тръгне и й е тежко. Но финансовата директорка беше откровена:

„Колкото и да ми е гадно, вярвам, че Алек е направил правилният избор за него“

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар