Home » България » ЕЦТП: Лъжите на АПИ край нямат! Опасен участък е оставен без маркировка

ЕЦТП: Лъжите на АПИ край нямат! Опасен участък е оставен без маркировка

Сподели новината

Европейският център за транспортни политики е получил сигнал, в който се посочва, че гражданин е изпратил информация на АПИ за това, че липсва пътна маркировка и има други дефицити по път II-16 между гр. Нови Искър и гр. Своге. От АПИ отговорили, че пътна маркировка ще бъде възстановена до края на месец октомври тази година, разкриват от ЕЦТП в социалните мрежи.

Проблемът обаче е, че така и до настоящия момент не е положена нова маркировка въпреки уверенията на Председателя на УС на АПИ.

Ето точно колко загрижено е ръководството на Агенцията за живота и здравето на нашите граждани на прага на предстояща зима.

От Центърът припомнят, че това е именно онзи същият път, на който през август 2018 г. 20 души загубиха живота си поради „качествения“ ремонт извършен на пътя. Този път е опасен и до ден днешен и ще става все по-опасен заради некачествения му ремонт и всички дефицити по него.

Поставете оценка:
4.2

Оценка 4.2 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар