Home » България » Жега: Ски зоните в Пампорово и Боровец затварят

Жега: Ски зоните в Пампорово и Боровец затварят

Сподели новината

Ски зоната в Пампорово приема любители на зимния спорт за последно днес. Пролетното време принуди ски зоната да затвори по-рано от предвиденото.

Днес е последният работен ден и на ски зоната в Боровец. Въпреки това Кабина и Ситняково експрес ще продължат да работят за разходка до 7-ми април (неделя), след което излизат в профилактика до началото на летен сезон.

Сезонните карти ще бъдат валидни също до 7-ми април, включително, докато онлайн презареждането на лифт карти ще бъде активно до сряда – 3 април.

Засега ски зоната в Банско се очертава да работи най-дълго – до 14 април. Въпреки това крайната дата може да бъде променена, ако високите температури се задържат.

Вследствие на рязкото затопляне и валежите от дъжд 31 март бе последният работен ден на Витоша ски.

Поставете оценка:
3.5

Оценка 3.5 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар