Home » България » Журналистът Поли Паунова: Когато на Борисов се задават чувствителни въпроси, някои колеги го бранят с телата си

Журналистът Поли Паунова: Когато на Борисов се задават чувствителни въпроси, някои колеги го бранят с телата си

Сподели новината

Когато на Борисов започнат да му се задават по-чувствителни въпроси за миналото или за Мата Хари, някои колеги, които работят в различни издания, започват да прекъсват или да подвикват. Малко с тела защитават бившия премиер. Това е видимо и колко пък да попречи точно на задаването на въпроси. Това коментира в предаването „ЕвроДикоф“ по „Евроком“ журналистът Полина Паунова.

„Историята с Мата Хари не е някакво любопитство, както самият Борисов смята. Мата Хари може да бъде свидетел. Която е да е тази жена, тя може да потвърди наличието на евро и кюлчета в неговите чекмеджета, но може и да каже, че такова нещо не е имало. От тази гледна точка името на Мата Хари не е любопитство или интерес към личната сфера на премиера“, каза още тя.

„Колегите малко се притесняват да задават такива въпроси, защото срещат вербална агресия от другата страна. Когато един човек подходи възпитано и кротко, но настоятелно, то тогава не виждам проблем. Проблемът е, че малко хора ги задават тези въпроси“, добави Паунова.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената