in

Журналистът Поли Паунова: Когато на Борисов се задават чувствителни въпроси, някои колеги го бранят с телата си

0dc4229a1 poli paunova eurocom

Когато на Борисов започнат да му се задават по-чувствителни въпроси за миналото или за Мата Хари, някои колеги, които работят в различни издания, започват да прекъсват или да подвикват. Малко с тела защитават бившия премиер. Това е видимо и колко пък да попречи точно на задаването на въпроси. Това коментира в предаването „ЕвроДикоф“ по „Евроком“ журналистът Полина Паунова.

„Историята с Мата Хари не е някакво любопитство, както самият Борисов смята. Мата Хари може да бъде свидетел. Която е да е тази жена, тя може да потвърди наличието на евро и кюлчета в неговите чекмеджета, но може и да каже, че такова нещо не е имало. От тази гледна точка името на Мата Хари не е любопитство или интерес към личната сфера на премиера“, каза още тя.

„Колегите малко се притесняват да задават такива въпроси, защото срещат вербална агресия от другата страна. Когато един човек подходи възпитано и кротко, но настоятелно, то тогава не виждам проблем. Проблемът е, че малко хора ги задават тези въпроси“, добави Паунова.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

980x551 1622366563

Бойко Рашков за Борисов: Някой се страхува, и то много

c06c2939776642dfa94bddca49ca72bb

Григор Здравков: Борислава Йовчева вече е в Гърция