Home » България » Заловиха шестима мигранти в Кърнаре

Заловиха шестима мигранти в Кърнаре

Нови 6 мигранти са били задържани в карловското село Кърнаре, предаде БНТ. Те са превозвани с лек автомобил от двама молдовци, единият на около 25 години, а другият на около 30 години. При проверката шофьорът е показал употреба на наркотични вещества.

Мигрантите са сирийски граждани на възраст от 18 до 22 години, съобщиха от полицията в Карлово. Молдовците са без документи за самоличност.

Сирийските бежанци са отведени в полицията в Карлово, където ще бъдат разпитани и предадени на служба „Миграция“. По случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар