Home » България » Зафиров: Борисов ще изчака партньорите да ударят електоралното дъно

Зафиров: Борисов ще изчака партньорите да ударят електоралното дъно

Сподели новината

„Бойко Борисов ще изчака некоалиционните партньори да ударят електоралното дъно и тогава ще дръпне шалтера“. Това каза зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров в предаването „Тази събота и неделя“.

„Това управление ще успее да оцелее, това завъртане ще стане. По една проста причина – през годините всеки, който се е докосвал до ГЕРБ в управлението, после обикновено изчезва в политическото пространство. Съдейки от последните социологически проучвания, ПП-ДБ все още не са стигнали електоралното си дъно. Докато Борисов не се увери, че това дъно е стигнато, най-вероятно няма да развали това управление, което безспорно носи огромен негатив, особено на ПП“, каза още Зафиров.

Няма ги Реформаторския блок, НФСБ, „Воля“, „Атака“, добави той.

„За съжаление, по-големи са шансовете да продължи това порочно управление. Ако сега има служебно правителство, то ще бъде доминирано от ГЕРБ – ако погледнете кръга от тези, от които президентът да избира за служебен премиер. По новата конституция, те са доминирани от ГЕРБ“, допълни Зафиров.

Той коментира и ДПС.

„Нищо смислено не може да се роди в този парламент оттук нататък без участието на ДПС“, каза Зафиров.

Поставете оценка:
3

Оценка 3 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар