Home » България » „Змията“ Виолета и Елвиса КРОЯТ пъклен план срещу Мастагарков

„Змията“ Виолета и Елвиса КРОЯТ пъклен план срещу Мастагарков

Сподели новината

Наречената от мнозина участници за „змия“ Виолета изглежда се съюзи с най-големия си враг в „Игри на волята“ – Мартин Елвиса. Бизнесдамата и бившият на Емануела кроят пъклен план срещу най-недолюбвания, но най-силен играч в шоуто Мастагарков.

Първоначално Виолета имаше план да изправи един срещу друг двамата мачовци, които от братя се превърнаха в най-големите противници. Дори загатна, че може да се саботира битката, за да се гледа сеира на манекена и милионера.

Реклама

„Седмицата ни е наредена, стига да идем на елиминации“, каза тунингованата Виолета.

Оказва се, че обаче тя се обръща яко срещу Мастагарков и застава на страната на Елвиса, въпреки че се зарече да му „отреже главата“. А няколко часа по-рано обясняваше на бившия футболист как е с него във враждата му с бившия на Емануела.

„Той вече си е взел поука и знае, че е объркал“, каза Виолета в анонса на следващия епизод и започна да се кикоти с Мартин, а в следващия момент се изгаври с Благомир Мастагарков като за пореден път го засегна.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар