Home » България » Зомбори с хеттрик от „Капките“, победата вече му е сигурна

Зомбори с хеттрик от „Капките“, победата вече му е сигурна

Сподели новината

Владимир Зомбори за трети път е победител в „Капките“ този сезон. Тази вечер певецът влезе в ролята на американската певица Кейти Пери. Изглеждаше като трудна задача, но Зомбори бе най-високо оценен от журито и зрителите, което му даде комфортен аванс. Актьорът ще дари спечелените пари за фондация „Александър Русев“.

По-рано фолк певицата пък Преслава заговори на гръцки след изпълнението на Християна Лоизу, която влезе в нейния образ. Християна, която е от кипърски произход, изпя един сред големите хитове на Преслава – „Дяволско желание“. По време на изпълнението поп фолк дивата бе видимо впечатлена от имитацията си, като се усмихваше и пляскаше. След това двете си размениха въздушни целувки и някои комплименти на гръцки език.

„Прекрасна си, изглеждаш чудено като мен и се справи много добре с песента“, похвали Преслава имитацията на Християна.

Преси е специален гост в публиката, като със себе си е взела малката си дъщеричка Паола. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар