Home » България » Ивайло Мирчев: Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата

Ивайло Мирчев: Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата

Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата. Не може да има избори безкрай. Това заяви пред БНТ Ивайло Мирчев, водач на листата в Бургас и кандидат в 25-и МИР в София от „Демократична България“.

„Хората трябва да разберат, че Бойко Борисов го няма. ГЕРБ нямат мнозинство и няма да имат подкрепа. ГЕРБ са една банда, която трябва да бъде разследвана“, каза още той.

„Призовавам хората да ни подкрепят, за да няма избори на 2 месеца“, допълни Мирчев и поиска да се спрат мутренско-обществените действия.

„Трудно е да се пробие в машината за вота, още по-трудно е да се манипулират хиляди машини“, смята водачът на листата на „Демократична България“ в Бургас.

„Инвеститори ни подминаха – ако аз исках да привлека Тесла, щях да стоя пред офиса на Илон Мъск, докато не го убедя“, завърши Ивайло Мирчев.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената