Home » България » Ивайло Мирчев: Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата

Ивайло Мирчев: Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата

Сподели новината

Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата. Не може да има избори безкрай. Това заяви пред БНТ Ивайло Мирчев, водач на листата в Бургас и кандидат в 25-и МИР в София от „Демократична България“.

„Хората трябва да разберат, че Бойко Борисов го няма. ГЕРБ нямат мнозинство и няма да имат подкрепа. ГЕРБ са една банда, която трябва да бъде разследвана“, каза още той.

„Призовавам хората да ни подкрепят, за да няма избори на 2 месеца“, допълни Мирчев и поиска да се спрат мутренско-обществените действия.

„Трудно е да се пробие в машината за вота, още по-трудно е да се манипулират хиляди машини“, смята водачът на листата на „Демократична България“ в Бургас.

„Инвеститори ни подминаха – ако аз исках да привлека Тесла, щях да стоя пред офиса на Илон Мъск, докато не го убедя“, завърши Ивайло Мирчев.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената