Home » България » Иван Бакалов: В ИТН хората видяха инструмента, с който да изчегъртат Борисов

Иван Бакалов: В ИТН хората видяха инструмента, с който да изчегъртат Борисов

В България няма угодия, какъвто и премиер или министър да предложиш. Винаги ще има недоволни. В България не сме се научили да живеем в разбирателство. Това, което направи „Има такъв народ“, беше историческо. Хората видяха в ИТН инструмента, с който да изчегъртат Борисов и затова на тези избори получи повече от него. Може да не са съгласни със Слави Трифонов, обаче гласуваха за него. Ще видим какво ще стане, но вече живеем в друга реалност и хората трябва да го разберат. Това каза в ефира на 7/8 TV журналистът Иван Бакалов.

„У нас по традиция мразят коалициите, неясно защо. По традиция у нас всяко правителство е лошо, всяко е някаква конспирация. Ако някой толкова страда защо тия или ония – да е направил партия. Като толкова не им харесва – вторият мандат отива при ГЕРБ“, обясни той.

Неговата прогноза е, че в следващите 3-4 години ще има по един избори. „След Борисов възстановяването ще е дълго“, смята той.

„Всичко произтича от нашите вътрешни нагласи и манталитет. Тука и Христос да слезе да се кандидатира, пак ще има хора, които ще са против и ще кажат „тоя ли бе!?“ коментира още Бакалов.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената