in

Иван Бакалов: В ИТН хората видяха инструмента, с който да изчегъртат Борисов

В България няма угодия, какъвто и премиер или министър да предложиш. Винаги ще има недоволни. В България не сме се научили да живеем в разбирателство. Това, което направи „Има такъв народ“, беше историческо. Хората видяха в ИТН инструмента, с който да изчегъртат Борисов и затова на тези избори получи повече от него. Може да не са съгласни със Слави Трифонов, обаче гласуваха за него. Ще видим какво ще стане, но вече живеем в друга реалност и хората трябва да го разберат. Това каза в ефира на 7/8 TV журналистът Иван Бакалов.

„У нас по традиция мразят коалициите, неясно защо. По традиция у нас всяко правителство е лошо, всяко е някаква конспирация. Ако някой толкова страда защо тия или ония – да е направил партия. Като толкова не им харесва – вторият мандат отива при ГЕРБ“, обясни той.

Неговата прогноза е, че в следващите 3-4 години ще има по един избори. „След Борисов възстановяването ще е дълго“, смята той.

„Всичко произтича от нашите вътрешни нагласи и манталитет. Тука и Христос да слезе да се кандидатира, пак ще има хора, които ще са против и ще кажат „тоя ли бе!?“ коментира още Бакалов.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

9358a5fc0 evroparlament bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ЕП: От вестниците ли ще научаваме как се краде в България?

ЕП: От вестниците ли ще научаваме как се краде в България?

93eed467950306c0016bf4c1cb283df6 477474 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Откриха контрабандни бижута за над 1 млн. лева на "Капитан Андреево"

Откриха контрабандни бижута за над 1 млн. лева на “Капитан Андреево”