Home » България » Иван Гешев ще обяви свой политически проект утре в София

Иван Гешев ще обяви свой политически проект утре в София

Сподели новината

Бившият главен прокурор Иван Гешев покани утре всички свои симпатизанти, за да обяви началото на свой политически проект. Това става ясно от негова публикация в социална мрежа.

„Утре ще имате възможност да се запознаете как смятаме отново да върнем властта на българските граждани, заграбена от политическите партии, превърнали се в корпорации“. Това написа Гешев и сега се очаква на тази среща да се видят и граждански организации, които го подкрепят.

Както е известно, бившият главен прокурор вече има свой политически проект – националистическото движение „Справедливост за България“. Накъде ще се позиционира партията на Гешев не е трудно да се разбере, още повече, че той подкрепи на местните избори кандидата на БСП и левите партии – Ваня Григорова.

Поставете оценка:
1.8

Оценка 1.8 от 12 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар