Home » България » Иван Петров: Бойко Рашков дори не е знаел, че му е отнет достъпът

Иван Петров: Бойко Рашков дори не е знаел, че му е отнет достъпът

„Може да се каже, че един достъп е отнет, когато съдът се произнесе. А Бойко Рашков дори не е знаел, че му е отнет достъпът“.

Така коментира бившият апелативен прокурор на София Иван Петров темата за достъпа на Бойко Рашков до класифицирана информация в преданате „Евродикоф“ на телевизия Евроком.

„Никой не разбра и никой не е казал до този момент да му е отнет достъпът, защото това почти винаги е свързано с поведението на лицето, както и прекратяването на достъпа, например когато напускат работа“, заяви Петров.

„Изведнъж шефът на ДАНС излезе и каза, че достъпът до информация на Бойко Рашков е прекратен. Но кога си го направил, защо чак сега се сещаш? Защо се опитваш да извъртиш целия сигнал около собственото си поведение“, каза още бившият прокурор.

„По отношение на политическата му привързаност, когато го уволниха веднага излезе бившият премиер Бойко Борисов и коментира, че е уволнен заради руските служби. Малко по-късно излезе и Димитър Георгиев, за да кажа точно същото“, коментира още той.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената