in

Иван Петров: Бойко Рашков дори не е знаел, че му е отнет достъпът

“Може да се каже, че един достъп е отнет, когато съдът се произнесе. А Бойко Рашков дори не е знаел, че му е отнет достъпът”.

Така коментира бившият апелативен прокурор на София Иван Петров темата за достъпа на Бойко Рашков до класифицирана информация в преданате “Евродикоф” на телевизия Евроком.

“Никой не разбра и никой не е казал до този момент да му е отнет достъпът, защото това почти винаги е свързано с поведението на лицето, както и прекратяването на достъпа, например когато напускат работа”, заяви Петров.

“Изведнъж шефът на ДАНС излезе и каза, че достъпът до информация на Бойко Рашков е прекратен. Но кога си го направил, защо чак сега се сещаш? Защо се опитваш да извъртиш целия сигнал около собственото си поведение”, каза още бившият прокурор.

“По отношение на политическата му привързаност, когато го уволниха веднага излезе бившият премиер Бойко Борисов и коментира, че е уволнен заради руските служби. Малко по-късно излезе и Димитър Георгиев, за да кажа точно същото”, коментира още той.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

a05aa6d7bee4d08bb265eef6493997a8 img 9064

Сачева твърди, че ГЕРБ плаща цената, задето партията ѝ се е борила срещу олигархията

20210529 084107

Ели Гигова е бременна с първо дете