in

Ива Митева ще се кандидатира за депутат от гражданската квота на ИТН

Председателят на 46 -ото Народно събрание Ива Митева обяви, че пак ще се кандидатира за депутат от листата на “Има такъв народ”, но не като член на партията, а от гражданската квота.

“Да, аз имах колебания да се занимавам с политика, наистина не е лесно. Наистина отстрани нещата изглеждат много различни, но ми се струва, че съм длъжна поне да опитам за последен път. Защото аз винаги съм казвала, че народните представители трябва да имат може би два-три мандата, ако са пълни особено и да приключат”, заяви Митева, цитирана от БНР.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

dbc2d916b0f265ce5c1f64d048b92aef 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Христо Иванов: Човекът е разделение на светлини и сенки от грешки и недостатъци от съмнения и тласъци напред

Христо Иванов: Човекът е разделение на светлини и сенки от грешки и недостатъци от съмнения и тласъци напред

bc1ec0e69 biliana petrova2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Биляна Петрова: Мъченията остават зад мен, вече съм на свобода

Биляна Петрова: Мъченията остават зад мен, вече съм на свобода