Home » България » Иво Инджов: Ако от ИТН не направят крачка назад, отиваме към трети парламентарни избори

Иво Инджов: Ако от ИТН не направят крачка назад, отиваме към трети парламентарни избори

Ако от ”Има такъв народ” не направят крачка назад и не ревизират състава на правителството, приоритетите и не започнат да говорят в конкретика как ще се преборят с корупцията, как ще бъде ревизиран Висшият съдебен съвет, какво ще се случи с главния прокурор, Съвета за електронни медии и генералния директор на БНТ, отиваме към трети парламентарни избори.

Това прогнозира в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по ТV+ и TV1 Иво Инджов, доцент по журналистика във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и експерт по политически комуникации.


Според него начинът, по който партията на Слави Трифонов предложи правителство, не е начинът, по който да се даде на българия един работещ кабинет. „Не може със стари политици да се прави ново начало“, смята Инджов.


Инджов е убеден и, че БСП и ГЕРБ „лека-полека ще си отидат, ще се маргинализират и ще станат като днешното СДС“. ГЕРБ оттук нататък ще се свива, маргинализира, това няма да се случи толкова бързо, колкото стана с НДСВ, защото те изконсумираха много власт, все още имат структури и областни кметове. БСП остава свита до своя предимно много възрастен електорат и няма свежи сили. Председателят на БСП Корнелия Нинова дължи обяснение на хората с леви нагласи, защото за първи път БСП е с такъв скандално нисък резултат, смята той.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената