Home » България » Иво Сиромахов: Тия дни Бойко звъннал на Путин, за да го пита за кучето

Иво Сиромахов: Тия дни Бойко звъннал на Путин, за да го пита за кучето

Сподели новината

Ако отидете на изложба на кучета, какво очаквате да видите там? Може би кучета? Не познахте! У нас и кучешките изложби са малко по-различни, каза Иво Сиромахов пред ТВ 7/8. „Смях! Цяла киноложка изложба брандирана с тениски на Борисов”, посочи той.

Киноложка изложба на Българско овчарско куче се проведе в Банкя. Впечатление прави, че участници на събитието носят тениски с лика на Бойко Борисов.


„Ами разбира се, че всички трябва да носят тениски с Бойко! Той е доказал, че разбира от кучета и си е завъдил кучета от различни породи. Например: пинчерът Тома Биков, кунг фу питбула. Маноил Манев и пудела Любен Дилов.


Навярно помните, че преди време Бойко подари на Путин едно българско овчарско куче. Наскоро Бойко се обадил на Путин, да провери дали всичко е наред с кучето и Путин му казал:

Бойко, това куче много прилича на теб. Изаква се на килима, после се свива в ъгъла и започва да се кръсти с думите: Не съм аз, кълна се, не съм аз”, иронизира Сиромахов.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената