Home » България » Извънредни избори след внезапна смърт на кмет в село Горно Церовене

Извънредни избори след внезапна смърт на кмет в село Горно Церовене

Сподели новината

В село Горно Церовене в община Монтана ще има извънредни избори за кмет след внезапната смърт на дългогодишния титуляр на поста Йордан Йорданов, съобщи на брифинг кметът на Монтана Златко Живков.

Изборите са насрочени на 10 март с указ на президента Румен Радев.

На 8 февруари в община Монтана са насрочени консултации с политическите партии за избор на секционна избирателна комисия за вота в Горно Церовене. До 13 февруари партиите и коалициите трябва да обявят кандидатите си.

В село Горно Церовене живеят около 300 души с право на глас. Селото е сред десетте най-големи в общината, обяви Златко Живков.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар