Home » България » ИЗПОВЕД! Теодора от „Фермата“: Отключих диабет, бях тъпкана и подценявана!

ИЗПОВЕД! Теодора от „Фермата“: Отключих диабет, бях тъпкана и подценявана!

Сподели новината

„В огледалото виждам едра, но силна жена“, признава Теодора Тръндева от „Фермата“ в емоционален разговор с приятелката си Присияна. Двете проведоха доста феминистки разговор преди поредните битки в играта.

Хасковлийката Теодора е преживяла доста тежко последните пет години от брака си, според собствените й думи.

Реклама

„Визията за мен беше много важна, бях 58 килограма, но ми се случи нещо неприятно и ми се отключи диабет – разказва Теодора. – Реших, че повече няма да близна сладко, полагах неимоверни усилия да изглеждам перфектно, оледалата сякаш станаха криви. Но получавах критики от бившия ми мъж. Пет години мъки преживях, но сега виждам в огледалото една едра, но силна и женствена жена. Осъзнах, че стойността на жената не се мери на кантар“.

Теодора разказва, че е била тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже.

В същия коловоз се включва и Присияна, която живее в чужбина и вижда, че там жените макар и пълнички са щастливи, защото не им пука от това.

„Когато чужденците дойдат в България забелязват веднага обсесията на жените към слабото тяло. В Англия жените не се определят от външния си вид. Ходят си с къси поли и не им пречи, че бедрата им са едрички, а това се приема за нормално“, казва Присияна.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар