in

”Изправи се! Мутри вън!” с ново име

Парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си. Тя вече ще се казва „Изправи се.БГ! Ние идваме!“. Това съобщи пред журналисти Мая Манолова. Тя каза още, че на заседание е избрано ръководство на формацията. ”Аз ще бъда председател на парламентарната група, а Николай Хаджигенов – заместник-председател. Избрахме и двама секретари”, заяви Манолова.

По думите ѝ приоритетите на партията остават същите – изгонване на мутрите от властта, повишаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса с фокус към малкия и семеен бизнес. “Ще бъде направена и ревизия на досегашната власт, подкрепа на гражданите срещу монополите, съдебна рефома”, подчерта Манолова и допълни, че от партията са готови и с първите законопроекти, които ще внесат още на първото заседание на 46-ото Народно събрание в сряда.

Мая Манолова обяви, че за председател на парламента най-малката политическа формация ще предложи Татяна Дончева, която беше зам.-председател в предходното Народно събрание.

По-рано днес адвокат Николай Хаджигенов и Арман Бабикян обявиха, че създават неправителствената организация “„Ние Идваме!”.

Фрог Нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

745d4cf11 temelakiev bgnes

Главният секретар на МВР: Отчетите и анализите на изборите и подслушванията са готови

33438fbc5 svesht

Почина поетът Ивайло Балабанов