Home » България » Илиан Василев: Бойко Рашков направи сензационно разкритие

Илиан Василев: Бойко Рашков направи сензационно разкритие

Бойко Рашков направи сензационно разкритие, че МВР предават на прокуратурата всякакви данни по оперативни разработки 

Това огласи в социалната мрежа Илиан Василев. Ето какво пише още той:

Бойко Рашков направи сензационно разкритие в Алтернативата, че по силата на споразумение между МВР и Главната прокуратурата службите на МВР предават на прокуратурата всякакви данни по оперативни разработки от самото начало на провеждането им. С това на практика главния прокурор на практика контролира напълно дейността на МВР, като нарушава основни принципи в работата на разследването, което предполага само ограничен брой хора, и само ако се налага да се знае и то в обема на който има право. И всичко това е класифицирана информация.

Чак като завършат разследването си МВР службите документите се предават в прокуратурата и то не на посочен от главния прокурор прокурор.

Рашков отменил споразумението и сега МВР може да провежда оперативни разработки независимо от главна прокуратура„.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената