in

Илиян Василев: Лозан Панов е перфектният кандидат за президент, достойна кандидатура на ДБ

Лозан Панов е перфектният кандидат за президент, достойна кандидатура на ДБ. Браво и на приятелите от Правосъдие за всеки.
Доста трудно се стигна до това решение, но е навреме.
Защо?


Лозан Панов е много по-автентичен кандидат на дясното и демократично, на евроатлантическото, отколкото ректора на СУ, който няма биография на протестър, на човек с характер. Дори в смисъл на антитеза на Румен Радев, защото Лозан Панов винаги е бил с особено мнение за президента, и сега го потвърди. Така че и в алтернативността на Радев също Лозан Панов е много по-достоверен.
Академичността на Герджиков е по-скоро израз на типична научна и на някакъв етап административна кариера, но не издава нищо изключително. Дори хвалбата “ректор на ректорите” на ББ е тромава до смешна, след като е ректор на най-голямото висше учебно заведение и това е логично и плод на нормална ротация, без по никакъв начин да издава някакво изключително признание към конкретната личност.
За мен Лозан Панов е характер, доказан в трудни битки.


Ние имаме нужда от антисистемни играчи, ако ще избираме президент на Промяната.
Тезите с обединителя-президента са фалшиви, в частта, че няма как да се обединяваме с корумпираните, с крадците, с престъпилите Вярата и Морала хора.
Поздравявам ДБ и за тайминга, защото бе перфектен, след ходът на ГЕРБ с Герджиков, който изведнъж увисна.
Прочетете поста ми от вчера и онзи ден. Много добра новина.
Ще мобилизира и електората на ДБ и ще покаже различността от другите двама основни кандидата.
Дори и в частта омраза, злоба и кал, която ще се хвърли сега върху Лозан Панов, пък той ще бъде в най-добра позиция, защото през цялото си председателство на ВКС беше underdog – очакваха го да се огъне, да загуби контрол, да приеме статуквото, да се примири със загубите. Прие толкова омраза и кал, че и Радев, да не говорим Герджиков, могат само да се водят записки и да се учат.
Не стана въпреки Гешев, въпреки Цацаров, въпреки Пеевски, Доган и Борисов.
Президентската надпревара стана не само много интересна, но и активността със сигурност ще мине 50 процента. Лош знак за ГЕРБ и ДПС.

Илиян Василев, фейсбук

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

Untitled 0

Мартин Карбовски с въпрос към проф. Герджиков- какво мисли за нощните шкафчета на Борисов

received 912326069709963

Делото срещу убиеца на Милен Цветков ще се отложи