in

Илиян Василев: Славицентричната политическа система у нас току що челно се сблъска с реалността.

9a25a8cba8eae9da79a0f164b6ce6544

Славицентричната политическа система у нас току що челно се сблъска с реалността. След сблъсъкът Максимус Слави продължи да настоява, че той е Слънцето и другите ще трябва да кръжат около него. Като древноримското – Или Слави, или нищо. Шегата настрана.


България плаща огромна цена заради егоцентризма и експлозивната смес от инат и неможене, които ИТН произвеждат. Така и не разбраха, че управлението е друг занаят и по-висока отговорност.
Слави бе обещал да отнеме короната на Борисов като кандидат на задкулисието, и той решавата тази задача, без изобщо да уважи надеждите, които стотици хиляди избиратели му възложиха. Нарцисцизмът му на практика го сертифицира като негоден за политика.


Действително отиваме на избори. Бягството му е опит за спасение от неминуемия провал.
Какво пък – избирателите му видяха на какво е способен – четири кандидат премиери, два кабинета и нула убедителност.
Добрата новина е, че партиите на протеста и ИТН показаха че са несъвместими величини.
Когато предупреждах, че лидерите и изявените фигури на протеста, които посещават студиото на 7/8 на практика ги легитимират като опозиционна медия, не ме чуха. Дано сега разберат тази обикновена истина.

Илиян Василев/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

c5282e45c slavi 78tv

Политическото напрежение: „Има такъв народ“ оттегля правителството и отказва преговори за друго

c2387d6fa itn

Христо Христев: политическото шоу на Слави няма и не може да има общо с каузата на промяната и утвърждаването на България като нормална европейска демокрация.