Home » България » Карастоянова: Янев е солиден, подготвен политик и човек, на когото може да се разчита
d0bad0b0d180d0b0d181d182d0bed18fd0bdd0bed0b2d0b0 d18fd0bdd0b5d0b2 d0b5 d181d0bed0bbd0b8d0b4d0b5d0bd d0bfd0bed0b4d0b3d0bed182d0b2d0b5 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Карастоянова: Янев е солиден, подготвен политик и човек, на когото може да се разчита

Карастоянова: Янев е солиден, подготвен политик и човек, на когото може да се разчита

“Твърде дълго време се задоволявахме с посредствени цели и хора в управлението. “Български възход” цели прогрес и развитие, възходът е процес напред и нагоре. Янев е безспорен авторитет, който българското общество отдавна очакваше”. Това заяви за “Твоят ден” по NOVA NEWS Полина Карастоянова, член на Инициативния комитет на партия “Български възход” и изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.

Според нея Стефан Янев е солиден, подготвен политик и човек, на когото може да се разчита. “Той има професионален поглед върху управлението”, смята тя. И разкри, че са се запознали по времето, когато е бил служебен премиер и е направил впечатление на диалогичен човек. По думите ѝ ефективността на крайни формации като “Възраждане” е кратка и в проекция от кризисната ситуация. “В Украйна има голяма трагедия. Това е война, която преобърна животите ни. Не трябва да ги въоръжаваме, защото това е възможност за ескалация на конфликта”, обясни Карастоянова.

Тя коментира и издигането на украинско знаме на сградата на СОС. “Мисля, че правилният начин е да се поставят такива знамена при високопоставен гост или празник на друга страна. Не бива да залитаме към прояви на съпричастност, които не стоят на здрава основа”, коментира тя.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-09

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Кирил Петков: Трябва да избираме между зависимост и суверинитет

Със свой коментар в авторитетния немски вестник “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” българският премиер Кирил Петков призовава ...