Home » България » Керемедчиев за атаката: Нивото на сигурност в Москва е шокиращо ниско

Керемедчиев за атаката: Нивото на сигурност в Москва е шокиращо ниско

Сподели новината

Русия показа, че нивото на безопасност в Москва е шокиращо ниско. Такова мнение изрази в предаването „Събуди се” бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев след масовата стрелба в концертна зала. При атаката загинаха над 60 души, а ранените са над 100.

„Руските служби показаха некомпетентност и подценяване на ситуацията. В залата не е имало въоръжена охрана, а металните детектори на входа не са работели. Почеркът е по-скоро на Ислямско движение”, допълни той. Според него терористичният акт ще отклони фокуса около войната в Украйна.

„Това определено е удар срещу огромния успех, който Владимир Путин постигна на изборите“, заключи той.

Поставете оценка:
2

Оценка 2 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар