Home » България » КЗП и НАП ще следят за спекула след приемане на еврото

КЗП и НАП ще следят за спекула след приемане на еврото

Сподели новината

Комисията за защита на потребителите и НАП ще следят за спекула след приемане на еврото. Очаква се това да бъде заложено в бъдещия закон за еврото, каза в интервю за БТА служебният министър на финансите Росица Велкова.

Тя се срещна вчера с представители на Държавния инспекторат на Хърватия, който е органът, който от началото на годината следи за необосновано поскъпване на цените. До момента са наложени над 230 санкции за повече от 400 000 евро.

По думите на Велкова най-важното за страната ни по пътя към еврозоната е приемането на промени в Закона за мерките срещу изпирането на пари, Кодекса за застраховане и Търговския закон, които вече са в Народното събрание.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар