in

Кирил Добрев: Нинова се готви за този миг от 5 години

„Г-жа Нинова се готви за този миг от 5 години. Ако към този момент не е подготвена, тя никога друг път няма да е.“ Така Кирил Добрев отговори на въпрос дали лидерът на БСП е готова да представи днес лица на министри, политиката на кабинета и под каква формула той да се реализира.

„На Велика събота сме дошли да видим каква е готовността на ръководството да поеме мандата и съответно да го реализира или да го върне. Силно се надявам, че ако взимаме мандата, първо трябва да представим политики, второ – лицата, които ще ги реализират, и трето, да говорим за това кой ще ни е партньор“, каза още той.

Много трудна и деликатна е ситуацията. От една страна, в тази икономическа, социална и здравна криза не трябва да се добавя и политическа. От друга, основните политически играчи вече заявиха, че никой с никого не иска да работи, като сърдити деца, коментира пък депутатът Явор Божанков, цитиран от „24 часа“.

Ако зависи само от нас, в България би имало стабилно, ясно и отговорно управление, но знаете, че БСП е трета политическа сила, допълни Божанков. Той очаква след анализа, който е направен в партията от резултатите от изминалите избори, оставили БСП трета политическа сила, партията да си подобри резултата. Имам своето мнение, но ще го споделя пред Националния съвет. Сигурен съм, че ще вземем най-рационалното, разумно и отговорно решение, коментира преди заседанието и депутатът Филип Попов.

Днес БСП решава какво ще прави с мандата, който ще бъде връчен на 5 май.  

What do you think?

27 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

d0b0d0bbd0b5d0bad181d0b0d0bdd0b4d18ad180 d181d0b8d0bcd0bed0b2 d0b1d181d0bf d0bfd180d0b5d0b7 d18ed0bbd0b8 d189d0b5 d181d0b5 d0b1d0bed180 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Александър Симов: БСП през юли ще се бори да бъде първа политическа сила

Александър Симов: БСП през юли ще се бори да бъде първа политическа сила

articles e0cb563675528198ec339dfa1dbfda21 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Ангелов към Румен Радев: А как ще носим машините за гласуване в болниците?

Проф. Ангелов към Румен Радев: А как ще носим машините за гласуване в болниците?