Home » България » Кирил Петков: Влизаме с Асен Василев в политиката, обмисляме варианти
1ce934210 kiril petkov2 bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков: Влизаме с Асен Василев в политиката, обмисляме варианти

Кирил Петков: Влизаме с Асен Василев в политиката, обмисляме варианти

Днес казвам ясно, че влизаме в политиката и ще сме участници в изборите. С Асен Василев обсъдихме как да продължим с промяната и решихме чрез политическия живот, а не чрез нов служебен кабинет. Нямаме време за партия обмисляме варианти, с които ще се явим на изборите. Това заяви Кирил Петков, цитиран от БНТ.

“Хората, с които ще се обединим ще са със същия профил, с успешна кариера, за да сме независими. За да е ясно откъде са средствата ще искаме да подпишат декларация за прозрачност”, каза Петков.


Ако беше проектът ни инженерингов, сега щяхме да имаме партия. Видяхме желанието на хората за промяна. За нас няма ляво, дясно, добави Кирил Петков.

По думите му това “не е президентска партия”.

Кирил Петков предаде поста на новия министър на икономиката Даниела Везиева.

“Щастлив съм да посрещна министър Везиева, с която работих 3 месеца. Щастлив съм от избора на президента. Имам абсолютно доверие, че ще продължи промяната”, заяви Кирил Петков при предаването на поста.


“Надявам се да оправда доверието и отговорността за промяната и да се върнем към нормалността”, каза Даниела Везиева. По думите ѝ трябва да се надгради направеното от предишния кабинет. “Предстои анализ как евросредствата от последните 4 години са се отразили върху живота на хората”, допълни Даниела Везиева.

2021-09-16
x

Check Also

Египетският парламент одобри 13 нови министри

Египетският президент Абдел Фатах ас Сиси обяви промени в кабинета с цел подобряване работата на ...